Tags: laser diode driver power board, laser med chauffør, 450nm laser diode driver bestyrelsen, 200mw grøn laser modul, violet laser focusable, laser ttl focusable, 250mw laser diode, focusable infrarød laser, 640nm laser diode, diy-laser.

kr79.36 kr83.53
  • På lager
  • t819


Produkt Beskrivelse

650nm 660nm 100mW Rød Laser Prik Diode Modul Focusable 5V AC DC Driver ud

Specifikationer Bølgelængde 655 nm Arbejde Mode TTL-Udgangseffekt på 100 mw/150mw Divergens Driftsspænding 5 VDC Levetid >5000Hrs Nuværende Drift Typisk 200mA Wire lang 300mm driftstemperatur 0-60 centi-grad

Størrelsen Ø18.0*45.0 mm

Bemærk: modulerne er testet og output-effekt er målt ved laser power meter, før du sender ud.Du må ikke sammenligne styrken af denne ene med en ingen-målt med laser.Hvis du er i tvivl output, du har laser du fået tjekket af laser power meter.Hvis der er noget problem, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil løse problemet hurtigst muligt.

Besram Service

Opkøb Tips

Læs post beskrivelse, datablad eller manual, før du bruger produkter.Hvis du ikke er sikker, bedes du kontakte os via besked eller en e-mail med os.Vi vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

For at sikre en vellykket gennemførelse, skal du sørge for dit fulde navn, adresse og postnummer er detaljerede og korrekte, og dit telefonnummer, der er til rådighed til levering kontakter.

Vi kun leveres til bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er opdateret.Hvis du ønsker at ændre til en anden adresse, kan du efterlade os en besked med det samme, før det er sendt ud.

Forsendelse og Sporing

Shipping Metoder og CA.Leveringsdato

Pakken er afsendt fra Kina på Fastlandet

Økonomi Shipping (Ofte Gratis)

Air Mail-Lille Pakke

Leveringstid: ca. 10-30 arbejdsdage til forskellige lande

Standard-Forsendelse

ePacket fastsat af EMS

Leveringstid: ca. 7-20 arbejdsdage til forskellige lande

Fremskyndet Shipping UPS, Fedex, DHL eller EMS

Vi vil tage stilling til transportøren, fordi vi er nødt til at kontrollere den skibsfart omkostninger, for vi opkræver kun om 30usd for international ekspres levering, hvilket ofte ikke er nok.Hvis du har særlige krav, skal du kontakte os for at udpege din foretrukne transportør via besked)

Leveringstid: ca. 3-10 arbejdsdage til forskellige lande.

Tracking Metode

Vi giver et tracking nummer for alle ordrer.Dette antal vil blive fastsat af besked eller e-mail, så snart pakken er sendt ud.

For Air Mail eller ePacket du kan spore pakken via din nationale posthus hjemmeside, eller spore din pakke.

For Fremskyndet Shipping, skal du gøre tracking via Luftfartsselskabs websted.

Om Skat og Told Affære

Køber tage sig af skat eller brugerdefinerede gebyr.Vi har ikke inkluderet nogen skat i prisen eller forsendelse gebyr.

Vi vil hjælpe dig med eventuelle told anliggender i henhold til dine krav.

Kontakt og Feedback

Vi vil svare på alle dine spørgsmål inden for 24 timer.Hvis du ikke får et svar fra os, bedes du tjekke din junk eller spam-postkasse.

Hvis du er tilfreds med det produkt, du har modtaget, skal du forlade os positiv feedback.For vi har virkelig brug for jeres støtte, og din værdifulde detaljeret feedback vil hjælpe og guide en masse andre til at købe, hvad de har brug for.

Hvis du ikke er tilfreds med vores vare eller tjeneste, så følg godt eBay praksis til at kontakte os, inden de forlader feedback.Vi er forpligtet til at løse alle problemer i en venlig og tilfredsstillende måde.

Returret

Alle produkter, der er blevet kontrolleret og pakket i god stand, før afsendelse.I tilfælde af at varen er defekt, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen.Vi kan arrangere erstatning for dig, hvis situationen er bekræftet.Eller vi kan tilbagebetale for dig og opkræve 25% service og håndtering gebyr baseret på den samlede pris for produktet (ikke inklusiv forsendelse gebyr).Køber betaler forsendelse begge veje, hvis en vare er returneret.

I 3 måned (fra den dag, forsendelse ud), hvis ethvert problem, der sker forårsaget af selve elementet, kan du ikke afmontere den.Du kan sende det tilbage i den oprindelige pakke til os.Vi vil reparation eller ombytning ny for dig, og du skal bare betale for både vej forsendelse.

drevet af


  • Spænding: 5V
  • Lejlighed: Professionel Scene & DJ
  • Mærke: laserlands
  • Element Type: Fase Belysning Effekt
  • Stil: Mini
  • Magt: 100mW
  • 200000137: 200003832,200003832,200003832


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer