Tags: medicinsk prostata massager mand, testis prostata massager, anal inflat, bedømt prostata massager, anal, oppustelige prostata vibrator, puste-rør, anal plug, dilatator, prostata-oppustelige, Prostata massager.

kr248.81 kr296.19
 • På lager
 • t756


Ny Oppustelig Vibrator Mandlige Prostata Massage Anal Plug Fjernbetjening Vibratorer G-punkt Anal Butt Plug Sex Legetøj til mænd, Par, 【Farve】Sort 【Vægt】 om 191g 【Materiale】Blød Silikone 【Størrelse】som vist 【Funktioner】 (1) Ubegrænset fjernbetjeningen (2) 10-speed frekvens, (3) To-vejs-vibration (4) Full body vandtæt (5) USB-opladning Fortrolige pakke, transport, levering Bemærk: på grund af målemetode og måleudstyr forskellige, så størrelsen kan have en lille afvigelse, at dette ikke hører beskrivelse fejl Feedback: 1) Din Feedback er meget vigtigt for os, bedes du forlade den store feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt eller service, tak så meget! 2) Vi kan altid tilbyde den bedste pris for god kvalitet af varer og service til dig. 3) skal Du kontakte os inden de forlader neutral(3 stjerner) eller negative(1-2 stjerner) feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, og efterlade dig en glad shopping humør her. 4) levering tid er, afhænger posthuset.Vær aldrig forlade negativ feedback til os, på grund af den sene ankomme dato.Det er virkelig ude af vores kontrol.Tak!

Inden Betaling Bemærk: 1. På grund af foto grunden til, billederne er kun til reference.Skal du tage det element, du får som standard. 2. Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor til at bestemme, hvad de ekstra omkostninger vil blive, før du køber. 3. Du bedes angive dit personlige krav, såsom farver, størrelse, pakker, Hvis du ikke angive den farve, vil vi gøre tilfældigt forsendelse. 4. Som køber, er det din pligt til at betale skat, når du laver en ordre fra udlandet.Vores pris inkluderer ikke skatter og afgifter, MOMS, eller andre skjulte gebyrer.Disse afgifter er købers ansvar.International Fragt: 1. Når vi tilbyder gratis forsendelse mere end ét luftfartsselskab, vil vi vælge en af dem af os selv. 2. Varen vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage, så snart din Betaling er Bekræftet.Nogle gange er den dato, som vil blive forsinket på grund af en mangel.Men vi vil informere dig via e-Mail. 3. Leveringstid: Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dit produkt er kontrolleret.Hvis du ønsker hurtigere forsendelse, skal du vælge EMS/DHL/Fedex/UPS som transport middel. 1) Hvis du ikke har modtaget varen til tiden, eller du har spørgsmål, bedes du kontakte os via e-mail eller AlieExpress besked, vil vi svare dig inden for 24 Timer.Vi vil gøre vores bedste for at give dig den bedste løsning med kommunikation. 2).Vi leverer til Trattoriarossodivino.dk' adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Trattoriarossodivino.dk er korrekte. 4. Fjerntliggende Område mod et Tillægsgebyr: Hvis din adresse hører til Fjerntliggende Område.Vi har ret til at bede dig om at betale ekstra Fjernbetjening Område mod et Tillægsgebyr igen, selvom du allerede færdig med din betaling af din ordre.

Returnering/Refusion(Vær opmærksom på følgende punkter): 1. Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 7 dage efter varen er modtaget & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget. 2. Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage. 3. Bemærk pak varen omhyggeligt.Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes. 4. Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i. 5. Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Påmindelse: 1. Vi sælger alle mærker nye varer direkte fra fabrikken i Kina.Vi garanterer, at vores produkter er helt nye.Vi kan altid tilbyde den laveste pris for bedste varer og service til dig. 2. Vi gør opmærksomme på om vores kunde.Vi garanterer 100% kundetilfredshed.Hvis din vare ikke er som beskrevet, eller defekt, når du modtager det, vil vi erstatte det for dig uden ekstra beregning. 3. Bedes du kontakte os med spørgsmål, kommentarer eller forslag, som du kan have, vil vi være glade for at hjælpe dig. 4. Til kvalitetskontrol vi gøre personligt inspicere for hvert punkt, før forsendelse.Alle varer er 100% nyt og inspiceres. 5. Vi håber at udvikle en stærk, langsigtet og gensidigt fordelagtigt forhold med dig. 6. Hvis du er interessante i vores produkter, bedes du bestille & betale det nu!


 • ny: Sexlegetøj til par
 • Element Type: Anal Sexlegetøj
 • Bruger: Stor Anal Plug
 • materiale: silikone
 • Bruger 1: Stor Anal Plug
 • Pakke: Fortrolige levering
 • item: oppustelig anal plug
 • STØRRELSE: See picture
 • Seksuelt Suggestive: No
 • Mærke: NoEnName_Null
 • Model-Nummer: W202061901
 • Brug 12: Vibrator anal plug
 • Sjofelt Billede: No


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer