Tags: puls massageapparat stimul, håndens styrke, designer krympeflex, selvklæbende heat shrink, shrink, lim heat shrink tube, brugerdefinerede trykt krympeflex, heat shrink sæt, hjemmelavet krympeflex, heat shrink tube vandtæt.

kr78.86
 • På lager
 • t388


Opmærksomhed!Om OEM Udskrivning varme formindske slangesættet længde: L=0,8 M/PC. 2stk/masse.Holdbar OEM Silk Screen Printing service kan tilbydes på forespørgsel .kontakt os venligst for yderligere debat!

Alle de elementer, vi tilbyder, her er den Indvendige diameter af heat shrink tube i stedet for bredden.Da systemet ikke har den vare, med en diameter på her, er markeret bredde er præcis det indre diameter !Længden kan være 50mm-1000mm.

Produkt Beskrivelse af non-slip Heat Shrink Tube til fiskestang

Den varme formindske slangesættet er lavet af høj kvalitet polyolefin materialer med mælk serigrafi.De skrumpe sats af varmen shrinkable rørføringer til fiskestang er 2:1. En sådan form for varme formindske slangesættet har en meget god faldende ydeevne.Det er overfladen er af høj kvalitet Mat overflade og kan udskrives med forskellige typer af dekorative mønster på det.For OEM-udskrivning, kan vi tilbyde Laser printer , almindelige print og silketryk også. (OEM laserprinter, Det er bedre at tilbyde PLT form design.).Nedenfor ses et billede af Silketryk og laserprint virkning for reference:

Blød touchable varme shrinkable rør funktioner og anvendelse

En sådan form for mat heat shrink rør er primært designet til alle typer af håndtag, som baseball, ketcher, badminton ketcher, fitness udstyr, fiskestang, Billard Club, daglige fornødenheder, køkkenmaskiner, og talrige andre programmer, der kræver en non-slip greb, er især populære for padle håndtag, fiskestænger, sport ketchere,...Mat varme formindske slangesættet fordele: 1. Dekorative 2. Øko-venligt 3.Let faldende og installation 4. Komfortable 5. Isolering Kunders Anvendelse Show:

Pakning med non-slip varme formindske slangesættet

Pakning: 2 stk per pose.For små beløb, at det vil blive pakket i kuvert taske.For hovedparten worder, det være fyldt med papir, max.Pakning til varme krympeflex med kuvert.

Installation af non-slip varme formindske slangesættet

Dette type af varme, krympeflex er nemt at installere Du kan vælge skrumpe med at koge vand, varme pistoler eller komfur.Pls.undgå at sætte det på ilden direkte.

Køber Vis

Nedenfor er nogle af vores kunder de billeder, som viser anvendelsen af non-slip heat shrink tube.

Mere varme formindske slangesættet Designs til din reference

Bortset fra Mat heat shrink tube med Kinesisk Design, vi har mange flere designs til heat shrink slangerne.Klik på billederne for mere information om forskellige design heat shrinkable slangen.

FAQ

Q: Kan jeg designe mit eget logo og print på heat shrink tube?

A: Ja,vi kan tilbyde tilpassede design udskæring service.Men, hvis du har brug for til carving mærke navn, pls.send os autherization brev til udskæring logo.

Q: Hvor lang tid vil det tage for shipping?

A: Det vil tage omkring 30 dage til at 60days på den måde, det kommer an på hvilken forsendelsesmetode du vælger.Hvis du har presserende behov, pls.vælge DHL og UPS service eller kontakt os direkte.

Feedback og Efter-salg Service

Vi er værdsat, at du kunne forlade os positive tilbagemeldinger, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.Pls.velkommen til at kontakte os på første gang, når de møder noget problem, vi har mere end otte års erfaring inden for dette område af heat shrink materialer.Bemærk lad ikke negative feedback eller åbne en tvist her.Har tillid til os, eventuelle problemer vil blive løst.


 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: OEM Trykt krympeflex
 • Type: Heat Shrink Tube med Kinesisk stil og Design
 • Længde: 0.8M/PC
 • Pakning: Fyldt Med Plastik Pose
 • Mønster: Tom Heat Shrink Tube Uden Mønster
 • Installation: nem installation
 • Shrink Sats: 2
 • Founction af den varme, krympeflex: Skridsikker, isolerende og Dekoration
 • Non-slip tube Ansøgning: For fiskestænger, Ketsjere,stativer eller håndtag
 • Certificering: INGEN
 • Fremstillet i Kina: ja
 • materiale: PE


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer