Tags: sr2ez, 300 17isk, nm a482, sr2f0, 1600 mhz ddr3, 16 gb ddr3, i3, 16 gb ram, i5-processor, sr2ey.

kr1 064.57
  • På lager
  • t347


Forsendelse

1. Elementer vil blive sendt ud hurtigst muligt, inden for 5 hverdage, når der er modtaget en godkendt betaling.Du kan holde styr på de varer, når det er i transit gennem tracking NR.

2. Vi kun skib til FOR registrerede adresse.Så vær sikre din adresse i ORDEN, er korrekte og gyldige.Sørg for at forlade det korrekte telefonnummer, når du udfylder din køber oplysninger.

Vender tilbage

1. Du kan få en monthwarranty i vores butik.

2. Returvarer accepteres.Varen skal være i original stand.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige tilstand.

Kvalitet

1. Hvert element har været testet kritisk, før overførslen finder sted, har vi bygget flere test stationer, specielt for CPU, bedes du købe det med worry-free.

2. Kontroller venligst at kontakte fan og CPU ' en er god, vil ikke få CPU-temperatur er for høj.Tak!

3. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.

Farve

Displayet og lyset af skyde vil påvirke farven af produkter, billeder kun til reference, under vores produkter.

Feedback

1. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed.Vær venlig at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkter og service.

2. Alle dine kommentarer og forslag vil blive meget værdsat.Bedes du straks kontakte os, hvis du har et problem.Vi er altid klar til at besvare og støtte.Tak!


  • Certificering: INGEN
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Type: Stik


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer