Tags: sm52, müller martini, srs50, heidelberg offset, heidelberg gto46, cd102 griber, 102 heidelberg, dele til gto46, vaske op blade, heidelberg gto52 dele.

kr331.83
  • På lager
  • t221


Hurtig Detaljer Oprindelsessted: Guangdong, Kina (Hovedlandet) Type: Anden Anvendelse: Til Heidelberg Printer Udskrivning Type: Offset trykmaskine Produkt navn: Heidelberg Papir Kile Maskinen skal du Trykke på: Heidelberg trykpressen Pakke: 10 stk/pakning,10bags/CTN Emballering og Levering Emballage Detaljer: 10 stk/pakning,10bags/CTN Levering Detail: i 7 dage

Heidelberg Maskine Reservedele Papaer Kile

Firma Oplysninger

Om os

Firmaprofil:

Grundlagt i 2002, Guangzhou Print Området Trading Co., Ltd er en eksportør af Udskrivning Materialer i Kina.Vi har vores egen fabrik i Guangzhou med den nuværende fabrik lokaler area 3000 kvadratmeter, og 40 tons månedlige produktion af offset-trykfarver og også produktionen af andre udskrivning af materialer.

Vores produkter har en høj anseelse i indenlandske marked i over 16 år.Nogle af vores offset trykfarver kunder omfatter McDonald(Kina), Pizza Hut(Kina), KFC(Kina) og Singapore forlag.Vi er nu også at sælge til Nordamerika, Sydamerika, Østeuropa, Sydøstasien, Afrika, Oceanien, Midt Øst.

Vores virksomhed er i jagten på den tese af "at overleve på grundlag af kvalitet og etablere trademaek på kredit".Hjerteligt velkommen til kunder i ind-og ombord til at komme.

Virksomheden tese:

Altid at tage mål af "overlevende på høj kvalitet, og søger udvikling med prestige" vores virksomhed vil tilbyde den bedste service til den gamle og nye kunder herhjemme og i udlandet helhjertet.

Hvis du er interesseret i vores produkter, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Hvis du har nogen forslag eller klager, er du velkommen til at maile eller ringe til os.

Vores annonce på forsiden af printteknologi, autentisk magasin gemt af trykkerier i Kina.


  • Type: Blækpatron Chip
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Kompatible Mærker: Andre
  • Relevant Udstyr: Andre


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer