Tags: kop te-porcelæn, engelsk stil te sæt, royal japan te sæt, dehua kop te, keramik te, termo kop kaffe, tekop blå, keramiske krus kaffe, retro te sæt, bone china ske.

kr270.13
 • På lager
 • t143


Høj Kvalitet Bone China Royal Classic Te / Kaffe Kop og Underkop (2 sæt) med Vestlig Stil Mønster Forgyldt Kant Lilla Farve

Høj Kvalitet Bone China Royal Classic Te / Kaffe Kop og Underkop (2 sæt) med Vestlig Stil Mønster Forgyldt Kant Lilla Farve

4 stk pr combo Specifikation :

Cup: 2 stk.

Tallerken: 2 stk.

Holder: 1 stk

Størrelsen oplysninger henvises til billedet, som vist nedenfor.

* Størrelse måling kan have en afvigelse på 0,5 cm - 1 cm.

**Påmindelse:

Der kan være et par huller på overfladen af produkter, men den potentielle fejl, vil det ikke påvirke dens funktion.Du må overveje, om potentielle fejl, før du bekræfter ordren.Tak for din forståelse.

* Vi leverer en gros-og kundetilpassede produkter.Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har yderligere spørgsmål.

** De billeder, der er præsenteret ovenfor, er kun til din reference.Der kan være farve diviation på grund af forskellige skærm.

** Hvis du finde de faktiske produkter er helt forskellige i farve og stil, skal du ikke hesite til at informere os.

Mange tak!

Om Forsendelse WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) Ordrer behandles efter rettidig betaling kontrol.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er, at kundetilfredsheden på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

Retur & Refusion, har Du 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din P. O. nummer.Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Trattoriarossodivino.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Garanti 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter, før du bestiller på Trattoriarossodivino.dk!

Om Vores Service

Vi vil dedikere os selv til at opretholde en høj standard for kundeservice og stræbe efter 100% kundetilfredshed!Derfor, Feedback er meget vigtig for os.Vi hjerteligt anmode om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan få en chance for at løse problemerne for dig og forbedre vores tjeneste for din bekymring.


 • Model-Nummer: MIN-24P
 • Form: Enkelt Lag
 • Drinkware Type: Kopper Og Tallerkener
 • Keramiske Type: bone china
 • Mængde: 2
 • Teknik: På glaserede
 • materiale: Keramisk
 • Type: Tekopper
 • Funktion: Lager


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer