Tags: ba15d, pære ktm, pære motorcykel, ba20d led, ba20d, ba20d pære led, lampe scooter, p21w, 12v h6, 1157 led.

kr24.54 kr30.66
  • På lager
  • t1221


1 Par BA15D H6 Høj Lav Beam 25W 12V LED Motorcykel Forlygte bremselygte tågebaglygte Pærer

Funktioner:

- Lyskilde: LED er en halvleder-solid-state-lyskilde, som er anti-vibration, vandtæt og højt lys effektivitet, og hører til grøn lyskilde.

- Energibesparelse: 1/10 af den energi, forbrug af traditionelle halogenpærer, som bedre kan beskytte den automotive kredsløb;

Lang levetid: op til 50,000 timers levetid;

- Hurtig start: LED ikke kræver hot start-tid, og lyset reaktion hastighed er hurtig (nanosekund-niveau), som er velegnet til objekter med en hurtig bevægelse hastighed.

-Modellen er den samme som den oprindelige bil, så den oprindelige bil-pære, kan være direkte udskiftes uden at ændre den linje;

- Kan bruges til blinklyset lys, stoplys, bag tåge lys, reverse light, hale lys;

Specifikationer:

Størrelse: 62,2 x 17,8 mm/2.45 x 0,70"

Model: BA15D H6

Lyskilde: COB + high power LED

Antal lys: 4 x COB+1 x high power LED

Spænding: 12V

Effekt: 25W

Farve: hvid

Mængde: et par

Installation Forholdsregler:

Ingen grund til at ændre kredsløbet, bare direkte erstatte den oprindelige traditionelle glas pære.

Vær opmærksom på, at den oprindelige bil pære er meget varmt, skal du være forsigtig, når der ændres!

LED har positive og negative poler.Hvis det ikke er lyst, kan du ændre retning (dvs ændre elektrode).

Pakker:

1 x Par LED Motorcykel Forlygte Pærer

1. Alle emner vil blive dobbelt tjekket og godt pakket, inden de sendes.Emner

vil blive afsendt inden for 3-7 hverdage efter, at kunderne betaler for.Fordi vi har tusindvis af for dagligdags.Vi er nødt til at arrangere en forsendelse man for med en ordre.Vi vil sende varer til dig, ASAP.

2. Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

3. Det tager normalt omkring 20-60 arbejdsdage til at levere pakken til destinationen(for fjerntliggende områder,kan det tage lidt længere).I mellemtiden,kan du vælge DHL Express til at forkorte den shipping tid, hvis du har brug for snarest muligt.

4. Hvis du ikke modtager den inden for 60 dage,er du velkommen til at kontakte os, inden de forlader negativ Feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

1. Hvis du ikke er tilfreds med varen når du modtager det,bedes du sende det tilbage inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Du bedes kontakte os før du returnerer det.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

3. Vi vil refundere dig fuld penge,upone modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør omfatter.

4. Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Din tilfredshed er vores første prioritet!

Hvis du modtager ordren, og det er i god stand,vil vi derfor være taknemmelige, hvis du ville forlade 5-Stjerner Positiv Feedback for transaktionen.

Ellers ville vi være taknemmelige, hvis du ville kontakte os, inden de forlader 1-Stjerne til 3 Stjerner Feedback,vi vil tage fornøjelse at give en tilfredsstillende løsning.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: VODOOL
  • Lys Kilde: LED
  • farve temperatur: 6000K
  • Spænding: 12V


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer